Primeur voor Camping de 4 Elementen

4
184

STROOBOS – Camping de 4 Elementen heeft een primeur te pakken. Voor langere tijd is de camping, die nu al een paar jaren open is, vol . Het aanhoudende warme weer heeft onder meer geleid tot de grote bezetting, maar ook het innovatieve zorgconcept van De 4 Elementen mag niet vergeten worden.

Janny Reitsema (Eigenaar/Oprichter De 4 Elementen) vertelt: ‘Dat de camping dit seizoen voor het eerst vol stond, is een enorme pluim voor onze deelnemers. Ze werken dagelijks op het landgoed en in de diensten van De 4 Elementen. Deze vormen werk- en leerplekken waarin onze deelnemers een vak leren, en zo straks kunnen instromen op de arbeidsmarkt. De vele positieve reacties van onze campinggasten hebben een motiverende invloed op onze deelnemers.’

Camping De 4 Elementen is ook bij ANWB niet onopgemerkt gebleven. Naast de vermelding in het ‘Klein en Fijn Kamperen’ boekje van de ANWB, is Camping De 4 Elementen ook geselecteerd om mee te dingen naar de titel ‘Camping van het jaar 2019’. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op www.anwbcamping.nl/stemmen  Foto: De 4 Elementen

4 REACTIES

 1. I’m gone to tell my little brother, that he should
  also pay a quick visit this webpage on regular basis to
  obtain updated from newest news.

 2. Hi everybody, here every person is sharing such knowledge, thus it’s
  nice to read this blog, and I used to pay a quick visit this weblog all the time.

 3. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to
  be happy. I have learn this submit and if I may just
  I desire to counsel you few attention-grabbing issues or advice.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.

  I want to read even more issues about it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here