Primeur voor Camping de 4 Elementen

0
94

STROOBOS – Camping de 4 Elementen heeft een primeur te pakken. Voor langere tijd is de camping, die nu al een paar jaren open is, vol . Het aanhoudende warme weer heeft onder meer geleid tot de grote bezetting, maar ook het innovatieve zorgconcept van De 4 Elementen mag niet vergeten worden.

Janny Reitsema (Eigenaar/Oprichter De 4 Elementen) vertelt: ‘Dat de camping dit seizoen voor het eerst vol stond, is een enorme pluim voor onze deelnemers. Ze werken dagelijks op het landgoed en in de diensten van De 4 Elementen. Deze vormen werk- en leerplekken waarin onze deelnemers een vak leren, en zo straks kunnen instromen op de arbeidsmarkt. De vele positieve reacties van onze campinggasten hebben een motiverende invloed op onze deelnemers.’

Camping De 4 Elementen is ook bij ANWB niet onopgemerkt gebleven. Naast de vermelding in het ‘Klein en Fijn Kamperen’ boekje van de ANWB, is Camping De 4 Elementen ook geselecteerd om mee te dingen naar de titel ‘Camping van het jaar 2019’. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op www.anwbcamping.nl/stemmen  Foto: De 4 Elementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here