Puur dorpsmoment in hartje van bruisend Niekerk

0
82

NIEKERK – Dat het feest was in Niekerk, dat hebben we geweten. De afgelopen week stond in het teken van de feestweek, maar tussen het feestgedruis door kon er nog genoten worden van een heerlijk ontbijtje. Het dorpsontbijt is ieder jaar weer een hoogtepunt. Een moment waarbij de inwoners van Niekerk even lekker tot rust komen, kunnen bijkletsen en zich voorbereiden op de jaarmarkt. Het dorpsontbijt is een mooie traditie, die zeker in ere moet worden gehouden.

Ook de jaarmarkt was een succes. Ondanks het wisselvallige weer, viel er namelijk genoeg te genieten in Niekerk. Menig koopjesjager, dagjesmensen en levensgenieters bevonden zich in de straten van het pittoreske dorp. Want wat is nou een betere invulling van de zaterdag, dan een bezoek aan de Niekerker jaarmarkt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here