Spetterende zomerafsluiting Te Gast in Garnwerd

0
37

GARNWERD – Op zaterdag 15 september organiseert de Stichting Te Gast in Garnwerd een concert van het internationale ensemble CaboCubaJazz. Vanaf 20.00 uur ’s avonds zal in de prachtige, oude kerk van Garnwerd een unieke mix klinken van dromerige Kaapverdische songs, opzwepende Cubaanse dansmuziek en avontuurlijke jazz.

CaboCubaJazz wordt geleid door meesterpercussionist Nils Fischer, bekend van o.a. de Cubop City Big Band, en pianist Carlos Matos, die wel de ambassadeur van de Kaapverdische muziek in Europa wordt genoemd. De overige bandleden, zangeres Dina Medina, bassist Yerman Aponte en drummer Armando Vidal, komen uit respectievelijk Cuba, Venezuela en Kaapverdië. Op de 15e september speelt ook Pablo Martinez mee, een toonaangevende jonge Spaanse trombonist die klassiek is opgeleid, maar zijn roots in de jazz en flamenco heeft liggen.

Het concert begint de 15e september om 20.00 uur. Meer informatie op www.tegastingarnwerd.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here