Spijkerhard!

  4
  173

  NIEKERK – Spijkerharde popmuziek in Niekerk. Tijdens Spijkerpop was het weer genieten in het dorp waar al de hele week feest werd gevierd. Al meer dan een kwart eeuw is Spijkerpop een begrip in de regio en ook dit jaar wisten de liefhebbers van goede muziek Niekerk weer te vinden. De slogan ‘We keep on rockin’ in a free world!’, is dan ook nergens zo toepasselijk als in Niekerk. Kijk voor een uitgebreid fotoverslag op pagina [XXXX].

  4 REACTIES

  1. Someone essentially assist to make significantly posts I would
   state. That is the first time I frequented your
   web page and up to now? I amazed with the research you made to create this actual submit amazing.

   Excellent task!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here