Elly Pastoor kandidaat-wethouder PvdA Westerkwartier

0
129

WESTERKWARTIER – Elly Pastoor is de kandidaat-wethouder voor de PvdA Westerkwartier. De PvdA Westerkwartier heeft dit vrijdag bekend gemaakt. Lijsttrekker Rianne Vos meldt dat ze in haar een uitstekend kandidaat-wethouder hebben gevonden. “Elly Pastoor is in februari 2016 begonnen als (waarnemend) parttime wethouder in de gemeente Grootegast. Zij heeft zich laten kennen als een bevlogen wethouder die woord en daad met elkaar verenigt en partijen met elkaar weet te verbinden. ‘Samen de schouders eronder zetten en dan krijgen we het voor elkaar’, dat was haar inzet in de gemeente Grootegast. In korte tijd heeft ze samen met de inwoners veel voor elkaar gekregen.”

Vos vervolgt: “Elly Pastoor is een wethouder voor iedereen, van laaggeletterde tot ondernemer. De PvdA Westerkwartier is dan ook blij een kandidaat-wethouder voor de nieuwe gemeente Westerkwartier te kunnen presenteren die heeft laten zien met open oog en oor tussen de mensen te staan. Zij past naadloos bij de slogan van PvdA Westerkwartier: Voor iedereen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here