Oldekerker Kuzemerkooi spic en span na gezellige Natuurwerkdag

0
74

OLDEKERK – Het was even flink aanpoten, maar het is gelukt. Onder de kundige leiding van de kooikers en jeugdkooikers van de Kuzemerkooi werd er zaterdag hard gewerkt om het natuurrijke gebied winterklaar te krijgen. Druk werd er gesnoeid en gekapt, zodat alles er weer spic en span bij ligt voor de winter. Dat is belangrijk, wist jeugdkooiker Jens van der Schors vorige week al te vertellen in de voorbereiding op de Natuurwerkdag. “Als we niets doen wordt het hier een wildernis. Dan is de recreatiefunctie van de Kuzemerkooi verleden tijd.” Gelukkig zagen veel mensen uit Oldekerk en omgeving ook het belang van de gezamenlijke inzet en werd er dapper meegeholpen. Uiteraard kreeg men er ook onbetaalbaar veel voor terug. Naast een gratis lunch is de opbrengst ook een schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here