Oldekerker Kuzemerkooi spic en span na gezellige Natuurwerkdag

4
143

OLDEKERK – Het was even flink aanpoten, maar het is gelukt. Onder de kundige leiding van de kooikers en jeugdkooikers van de Kuzemerkooi werd er zaterdag hard gewerkt om het natuurrijke gebied winterklaar te krijgen. Druk werd er gesnoeid en gekapt, zodat alles er weer spic en span bij ligt voor de winter. Dat is belangrijk, wist jeugdkooiker Jens van der Schors vorige week al te vertellen in de voorbereiding op de Natuurwerkdag. “Als we niets doen wordt het hier een wildernis. Dan is de recreatiefunctie van de Kuzemerkooi verleden tijd.” Gelukkig zagen veel mensen uit Oldekerk en omgeving ook het belang van de gezamenlijke inzet en werd er dapper meegeholpen. Uiteraard kreeg men er ook onbetaalbaar veel voor terug. Naast een gratis lunch is de opbrengst ook een schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen.

 

 

4 REACTIES

 1. Hey there, You have done a great job. I’ll certainly digg it and personally
  suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

 2. Ahaa, its fastidious dialogue about this paragraph here at this web site, I have read all
  that, so at this time me also commenting at this place.

 3. A fascinating discussion is worth comment. I do think that you need to publish
  more about this issue, it might not be a taboo subject but typically people do
  not talk about such topics. To the next! All the best!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here