Zuidhorn wint prestigieuze prijs

0
136

ZUIDHORN – De gemeente Zuidhorn is winnaar van de Computable Award in de categorie Beste ICT-project bij de Overheid 2018. Wethouders Fred Stol en Bert Nederveen mochten samen met afdelingshoofd Erwin van der Maesen de Sombreff en Jamal Vleij, bestuurder van Stichting Forus, deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen op het Computable Awards Gala in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De gemeente was hiervoor genomineerd samen met het ministerie van Financiën, de Nationale Politie, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Enschede. De reden voor de nominatie is het Kindpakket. Dit is een toepassing die in november 2017 in gebruik is genomen, waarmee de gemeente kinderen die te maken hebben met armoede kan helpen. De gemeente maakt hierbij gebruik van blockchaintechnologie. Foto: Bastiaan van Musscher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here