Schiere oavend met schiere verhoalen

4
148

OPENDE – Ruim 150 bezoekers genoten op 2 november in het Barontheater van 7 nieuwe vertelverhalen en de muziek van het duo Dobbeljoe. De verhalen vielen, gezien de reacties van het publiek, in goede aarde en de liedjes van Koos en Jaap Wierenga sloten perfect aan op het vertelaanbod. Presentatoren Eelke Solle en Henk Wierenga trapten om 20:00 precies af, met de aankondiging van de vertellers Rensina Dijkhuizen, Hennie v.d. Laan en Geert Zijlstra. Die vertelden verhalen over hun grootste blunders, verhalen die warene geschreven door de deelnemers aan de schriefwedstried ’t Schierste Verhoal’ georganiseerd door Stichting Mien Westerkwartier.Voor de pauze gaf Dobbeljoe alvast een klein voorproefje van de set die ze na de pauze speelden. Hun muziek werd afgewisseld door vier hilarische verhalen van Klasien van Wijk, Piet de Vries, Lucie Pakes en Harke Winter. Al met al was het snel weer 22:30 en werd de avond afgesloten met een toegift van Eelke Solle. Deze vertelde over zijn avonturen met Yvonne Jaspers tijdens Boer zoekt Vrouw. Gezien de reacties van het publiek en het enthousiasme van de vertellers is er voldoende aanleiding om volgend jaar opnieuw een ‘Schriefwedstried’ en een vertelavond ‘Schierste Verhoal’ te organiseren.

4 REACTIES

 1. Definitely believe that that you stated. Your favorite justification appeared to be at the net the simplest thing to consider
  of. I say to you, I certainly get irked while folks consider worries that they just don’t recognize about.
  You controlled to hit the nail upon the highest as
  well as defined out the whole thing without having side effect , folks could take a signal.
  Will probably be again to get more. Thanks

 2. Hmm it looks like your blog ate my first comment
  (it was super long) so I guess I’ll just sum it
  up what I submitted and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the
  whole thing. Do you have any tips and hints for novice blog writers?
  I’d really appreciate it.

 3. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am having troubles with your RSS.
  I don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else having the same RSS issues?

  Anyone who knows the solution will you kindly respond?
  Thanks!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here