Nieuw schoolplein Cbs De Borgstee Grijpskerk

4
347

GRIJPSKERK – Vorige week heeft Cbs De Borgstee het eerste gedeelte van het nieuwe schoolplein geopend. Alle 200 kinderen zijn over de speelheuvel gekomen. De ene via de glijbaan, de ander door de tunnel en weer een ander al duikelend. Dit is de aftrap van de veranderingen op het schoolplein. Cbs De Borgstee wil een uitdagender en natuurlijker schoolplein realiseren. Samen met de leerlingenraad is het afgelopen voorjaar een plan gemaakt. Daarna zijn er diverse inzamelingsacties geweest en heeft de school subsidies ontvangen van o.a. Jantje Beton, ANWB fonds, SNS fonds en de Rabobank. Het schoolplein is openbaar, dus een prachtige speelplek voor alle kinderen in en om Grijpskerk. Wees welkom!

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here