Sinterkerstgezelligheid in Visvliet

0
69

VISVLIET – Het blijft even wennen, een kerstman én zwarte pieten in één dorpshuis tegenkomen. Toch gebeurde het afgelopen zaterdag in het Bartholeshus van Visvliet waar na succesvolle eerdere edities ook dit jaar een gezellige Sinterkerstmarkt was georganiseerd. Een perfecte aangelegenheid om de nodige inkopen te doen voor de komende feestdagen. Het was dan ook lekker druk in het Visvlieter dorpshuis waar men graag de warmte opzocht en naast het shoppen bij de vele leuke kraampjes ook een gokje waagde op het Rad van Avontuur. Verder werd duidelijk dat het dorpje op de grens van Groningen en Friesland ook volgend jaar niet stil staat en onverminderd ambitieus blijft. Het wordt hard gewerkt aan het Heirhuys waar steeds meer activiteiten op het programma staan en de huiskamerwinkel in de steigers staat. Ook worden er stappen gezet in de realisatie van de Droomtocht. Daarover binnenkort meer in deze krant.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here