‘Sinterklaas kapoentje’

  0
  294

  SURHUISTERVEEN – ‘Zie ginds komt de stoomboot…’ Uit volle borst zongen jong en oud zaterdag de meest bekende Sinterklaasliedjes bij de haven van Surhuisterveen. Een echte stoomboot kwam er natuurlijk niet. Wel zette Sinterklaas zaterdag voet aan wal in de Havenstraat, waarna ook het sfeervolle centrum van Surhuisterveen werd opgezocht. De hele middag konden kinderen in het dorp terecht voor de meest leuke Sinterklaasactiviteiten en lekkernijen. En spektakel! Want een aantal jonge Feansters had een boeiende show ingestudeerd en deden hun naam ‘Feanster Dare Devils’ eer aan. Nu de Sint in de Streek is, is het nog een kwestie van tijd voordat hij alle dorpen heeft bezocht.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here