Kavels ’t RoblesPark in de verkoop

0
67

GROOTEGAST – De gemeente Grootegast is gestart met de verkoop van kavels in fase 2a van de groene woonwijk ’t RoblesPark ten noordoosten van het dorp Grootegast. Deze nieuwe fase biedt ruimte aan 43 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Met de verkoop van de kavels wordt tegemoet gekomen aan de toenemende vraag naar betaalbare woningen. De wijk is ingericht als landschapspark, waarbij het coulisselandschap de inspiratiebron is geweest. In ’t RoblesPark wordt gebouwd in bouwstijlen uit de jaren 20 en 30. Binnen fase 2a is gekozen voor de stijlen Delftse en Amsterdamse School. Particulieren kunnen bij de gemeente terecht voor het kopen van een kavel voor een vrijstaande woning. De inschrijving hiervoor is inmiddels gestart. De kavels voor twee-onder-een-kapwoningen worden verkocht aan aannemers of bouwbedrijven die vervolgens de woningen verkopen aan particulieren. Meer informatie is te verkrijgen via www.grootegast.nl/roblespark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here