Muzikale Piet zorgt voor vrolijke noot

0
387
Surhuisterveen Intocht Sinterklaas-2

SURHUISTERVEEN – Zaterdag 1 december komt de muzikale Piet  langs in het centrum van Surhuisterveen om de zaak eens heerlijk muzikaal te verwennen. Het wordt een gezellige middag met allemaal meezingliedjes, dansjes en lekker mee hossen. De kinderen die meedoen mogen vast wel een lievelingsliedje aanvragen, want deze muzikale Piet heeft een enorm repertoire. En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Alle andere aanwezige Pieten gaan evenals vorige week leuke spelletjes met de kinderen doen. Van cadeau stapelen tot ringwerpen voor lekkere prijzen. En om 15.00 uur zal de pakjes Piet samen met Sinterklaas de prijswinnaars bekend maken van de mooiste surprise. Je kunt trouwens je zelf gemaakte surprise nog tot 14.30 uur inleveren in het Sinterklaashuis aan de Groningerstraat. De surprises worden weggegeven via een goed doel aan kinderen die minder bedeeld zijn. En om 16.00 uur gaat Sinterklaas samen met zijn Hoofdpiet de deuren van het Sinterklaas huis sluiten en gaan ze verder het land in om de cadeaus bij andere kinderen langs te brengen. Ze vertrekken in een super mooi en speciaal voertuig. Wat dit precies is vertellen we niet. Je komt zelf maar even kijken.