Set’m op presteert goed tijdens internationale acro wedstrijd

0
70789

AUGUSTINUSGA/BREDA – Op zaterdag middag reisden Aline Terpstra en Eline Veen af naar Breda om deel te nemen aan een internationaal acrogym toernooi. Ze lieten een nette balans oefening zien bij de C senioren. Een aantal schoonheidsfoutjes zaten er nog wel in waardoor ze buiten het podium eindigden. Zo vroeg in het seizoen is het al erg knap om hier te kunnen staan. Op zondag was het de beurt aan Marrit Posthumus en Paulien de Bruin bij de B senioren. Zij lieten hun tempo en balans oefening zien. Ze namen risico met moeilijke elementen te tonen. Dit werd verdienstelijk beloond door de jury. Ze kregen het brons voor balans, zilver voor tempo, op een minimum verschil achter nummer 1, en maar liefst nog een bronzen medaille voor de allround competitie. Set’m op laat zien dat ze klaar zijn voor het aankomende seizoen.

Set’m op neemt maar liefst 4 Friese titels mee naar huis

DOKKUM – Zaterdag 24 november vond het FK groepsspringen plaats te Dokkum. Set’m op deed hier met 2 teams aan mee. De jeugd bestaande uit Shenia Feenstra, Jannie de Beer, Marrit Posthumus, Hendrike Bronsema, Eline Veen, Esther Hoogsteen en Nina Haagsma, beet de spits af. Deze jonge meiden lieten keurige sprongen zien en waren goed op elkaar ingespeeld. Hiermee werden ze dan ook verdiend Frieskampioen op Trampoline en airtrack. En ook mochten ze nog het zilver mee naar huis nemen voor de plankoline kast.  De junioren, Bonnie Kiers, Rixte de Boer, Sanne en Kirsten van den Berg, Marieke Hoogsteen, Stien Barkmeijer en Kyara Broos, die in de middag aan de beurt waren wilden niet van hun clubgenootjes onder doen. Ze lieten zien dat ze hard getraind hadden op netheid. Dit leverde hun ook maar liefst 2 titels op. Op trampoline tafel en trampoline pegasus kregen ze een gouden beker, en op de airtrack een mooie zilveren.