Muzikaal Grootegast bundelt de krachten

0
68

DOEZUM/GROOTEGAST – Het was zaterdag genieten in sporthal De Leegens te Doezum waar muzikaal Grootegast de krachten bundelde en een grootse uitsmijter verzorgden. Een hommage aan de gemeente die de lokale muziekwereld altijd een warm hart heeft toegedragen. Aanwezig waren dan ook de showbands, de muziekverenigingen, popkoren en de muziekschool. Iedereen die iets heeft of doet met muziek in Grootegast was van de partij. Naast een schitterend einde vol mooie noten van de zelfstandige gemeente was deze avond tevens dé ideale mogelijkheid voor liefhebbers om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de muziekwereld uit de eigen gemeente. Van die mogelijkheid werd tijdens ‘Grootegast in Concert!’ dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Toetje van de avond was de cheque die wethouder Mark de Haan na afloop van het concert overhandigde. De gemeente Grootegast draagt maar liefst 20.830 euro bij aan het instrumentendepot voor jeugdopleidingen. En daar is de Grootegaster muziekwereld zeer blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here