Warm werken aan Feanster zwembad

1
349

SURHUISTERVEEN – Al weken lang zijn vele vrijwilligers bezig met een uitbreiding van het Feanster zwembad Wettervlecke. De dagen en nachten worden kouder en dus werd het tijd voor warmere kleding voor de wintervrijwilligers van Zwembad Wettervlecke. In Dakcenter Hovinga uit Surhuisterveen vond het bestuur van het zwembad een sponsor die graag bereid was om de mannen van nieuwe kleding (jas, broek en schoenen) te voorzien. Op de foto krijgt Bonne Helfrich uit handen van Henk Peter Betlehem een paar werkschoenen uitgereikt. Ondertussen zijn v. l.n.r. Bareld Sikkema, Rienk de Boer, Jalt Sijtsema, Gerke Veenstra en Jappie Veenstra, warm gekleed, bezig om de vloerbalken op de juiste plek te leggen.

1 REACTIE

  1. I do not know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering issues with your blog.
    It appears as if some of the text in your posts are running off
    the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening
    to them too? This could be a issue with my internet browser because I’ve had this happen previously.
    Many thanks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here