Frans Hage; de eeuwig durende ontdekkingsreis naar prachtige plekken en onvergetelijke beelden

180
619

Auto Art te bewonderen bij De 4 Elementen

ZUIDHORN/STROOBOS – Vanaf heden is er schitterende expositie bewonderen bij De 4 Elementen in Stroobos. De Zuidhorner kunstenaar Frans Hage exposeert daar tot eind januari met zijn prachtige collectie Auto Art. Levensechte beelden van de mooiste –veelal klassieke- auto’s op de meest karakteristieke plekken. Het is nu zo’n 20 jaar geleden dat Hage zijn eerste Auto Art maakte en het resultaat mag er zijn; een tiental prachtige werken aan de muren in Stroobos. “Een geweldige plek voor een exposite”, vindt Hage zelf.

“Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan het cultuurfestival ‘Voorbij de Grens’van De 4 Elementen. Toen viel mij de schoonheid van het eiland dat in het Van Starkenborghkanaal ligt al op”, zegt hij. “Ik was direct gecharmeerd van de omgeving. En dat er dan ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken, maakt het geheel alleen maar meer bijzonder.” Uit een gesprek met Janny Reitsema van De 4 Elementen kwam al snel naar voren dat beiden een expositie wel zagen zitten. “Dan gaat het snel”, lacht Hage. “Weet je, het is ook goed om te exposeren. Kunst moet niet hier aan mijn muur hangen waar niemand het kan zien.” Daarvoor is hij ook te lang bezig met zijn fotorealistische werken, constateren wij. Vijf á zes maanden is geen uitzondering voor een kunststukje dat laag op laag wordt opgebouwd. En daar zit de voorbereiding dan nog niet eens bij, want het begint allemaal met de vraag: welke auto op welke plek te zetten voor een zo mooi en karakteristiek mogelijk beeld. “Waar die liefde voor auto’s vandaan komt?”, herhaalt Hage de gestelde vraag. “Ik kom oorspronkelijk uit Zeeland, Zierikzee. Daar heb ik de watersnoodramp van ’53 meegemaakt. Een ramp waardoor vele auto’s werden veranderd in wrakken. Die wrakken werden bij ons in de buurt opgeslagen. Als kind bracht ik uren door in deze autowrakken. Fantaserend achter het stuur van de meest mooie wagens.” Toch is zijn werk in ontwikkeling, wijst Hage op de steeds belangrijkere rol van het landschap in zijn werk. “In het begin was het de auto, ergens op een mooie plek. Later ben ik steeds meer gaan kijken naar het landschap en de achtergrond. Je ziet ook dat naarmate de jaren vorderen de auto’s steeds minder prominent in beeld zijn en het achterliggende landschap steeds meer.” Voor zijn nieuwste project heeft hij de auto’s zelfs helemaal achterwege gelaten. “Elke dag fiets ik door het mooie Westerkwartier”, vertelt hij. “En elke dag ontdek ik weer iets nieuws. Een beekje waar ik het bestaan niet van afwist of een ander fietspad naar nog mooiere oorden. Ik kijk mijn ogen uit en fotografeer er lustig op los.” Al zijn het niet altijd de foto’s die hem eenmaal thuis inspireren om aan de slag te gaan. “Af en toe trek ik er ook op uit met mijn tekengerei. Dan ga ik ergens zitten schetsen en neem dat vervolgens mee naar huis. Al moet ik wel zeggen dat ik dat deze maanden graag oversla, het is momenteel iets te koud.” Of een terugkeer naar Auto Art nog in de planning ligt, vragen wij ons af. Hage lacht: “Ik zag laatst toevallig een hele mooie oude smederij annex garage in Grootegast. Als daar nu eens een mooie –ik denk witte- Mercedes voor gezet wordt… Ja, ik denk dat ik nog niet klaar ben met Auto Art.”
En daar zijn wij blij om, want het zou prachtig zijn om nog eens een aantal pareltjes meer te mogen aanschouwen. Benieuwd naar de Auto Art van Frans Hage? Zijn werk hangt tot (zeker) 31 januari in het D4E Centrum van De 4 Elementen aan de Groningerstreek 34 te Stroobos. De toegang tot de expositie is vrij.

180 REACTIES

 1. Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I am trying
  to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 2. It’s really a great and helpful piece of info. I’m glad that you
  just shared this helpful info with us. Please stay us up
  to date like this. Thanks for sharing.

 3. I simply want to mention I’m very new to weblog and honestly loved this web-site. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with very good writings. Cheers for revealing your blog site.

 4. A person essentially lend a hand to make significantly articles I would state.
  This is the very first time I frequented your web page and up to now?
  I amazed with the research you made to create this actual post incredible.
  Fantastic job!

 5. Wonderful web site. A lot of helpful information here. I am sending it to several friends ans also sharing in delicious. And of course, thank you to your sweat!

 6. I’m curious to find out what blog system you are using? I’m experiencing some minor security issues with my latest website and I would like to find something more safe. Do you have any solutions?

 7. Hi there! I know this is kinda off topic however ,
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My website goes over a lot of the same subjects as
  yours and I believe we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 8. Hey there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 9. Appreciating the time and energy you put into your website and in depth information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 10. Great goods from you, man. I have take note your stuff prior to and you’re simply too wonderful. I really like what you’ve bought right here, certainly like what you’re saying and the way during which you assert it. You are making it entertaining and you continue to take care of to stay it smart. I can’t wait to learn far more from you. This is really a wonderful website.

 11. Nice weblog here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate hyperlink on your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 12. I cling on to listening to the news speak about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 13. Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal site.

 14. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity on your put up is simply spectacular and i could assume you’re a professional on this subject. Well with your permission allow me to clutch your feed to keep updated with drawing close post. Thank you 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

 15. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

 16. What i don’t understood is in fact how you are no longer actually much more smartly-liked than you might be now. You are so intelligent. You know thus significantly in relation to this matter, produced me individually imagine it from so many various angles. Its like women and men are not interested unless it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. All the time deal with it up!

 17. I do accept as true with all the ideas you have offered to your post. They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for newbies. May just you please lengthen them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 18. Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help other customers like its helped me. Great job.

 19. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 20. Just desire to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply nice and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 21. F*ckin’ amazing issues here. I’m very satisfied to look your article. Thank you a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 22. An additional issue is that video gaming has become one of the all-time greatest forms of entertainment for people of any age. Kids have fun with video games, and also adults do, too. Your XBox 360 is one of the favorite video games systems for individuals that love to have a lot of games available to them, and also who like to relax and play live with other people all over the world. Thank you for sharing your notions.

 23. I have observed that in the world the present day, video games are the latest trend with kids of all ages. There are occassions when it may be impossible to drag the kids away from the activities. If you want the best of both worlds, there are numerous educational gaming activities for kids. Interesting post.

 24. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing in your feed and I hope you write again very soon!

 25. Thanks so much for giving everyone remarkably pleasant chance to check tips from here. It can be very superb plus full of a good time for me personally and my office acquaintances to visit your site at minimum 3 times a week to read the latest items you have. And indeed, I’m so at all times amazed with the awesome opinions you give. Some 3 areas on this page are easily the simplest we have all ever had.

 26. I just like the helpful information you provide for your articles. I’ll bookmark your blog and take a look at once more right here regularly. I’m quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the following!

 27. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 28. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance. I must say you’ve done a fantastic job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!

 29. Thank you for this article. I might also like to express that it can possibly be hard if you are in school and simply starting out to initiate a long credit score. There are many scholars who are just trying to endure and have an extended or beneficial credit history can often be a difficult element to have.

 30. It’s actually a great and useful piece of info. I am glad that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 31. certainly like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth on the other hand I will definitely come again again.

 32. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 33. Thank you for any other informative website. Where else may just I am getting that type of info written in such a perfect means? I have a venture that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such info.

 34. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 35. Thanks for your posting. I also believe that laptop computers have become more and more popular currently, and now are often the only form of computer included in a household. This is because at the same time that they’re becoming more and more cost-effective, their computing power keeps growing to the point where they’re as potent as personal computers from just a few years ago.

 36. I have discovered some points through your blog post. One other thing I would like to express is that there are lots of games out there designed in particular for preschool age small children. They involve pattern acknowledgement, colors, creatures, and patterns. These commonly focus on familiarization instead of memorization. This keeps a child occupied without having the experience like they are learning. Thanks

 37. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 38. Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The total look of your website is wonderful, as smartly as the content material!

 39. This design is steller! You certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 40. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “But O the truth, the truth. The many eyes That look on it The diverse things they see.” by George Meredith.

 41. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

 42. obviously like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the truth then again I’ll certainly come again again.

 43. Thank you for another informative site. The place else may I get that type of info written in such a perfect way? I’ve a mission that I am just now running on, and I’ve been on the look out for such info.

 44. One thing I’d really like to discuss is that weightloss program fast can be performed by the proper diet and exercise. Your size not just affects the look, but also the quality of life. Self-esteem, depressive disorders, health risks, and physical skills are affected in extra weight. It is possible to do everything right but still gain. In such a circumstance, a condition may be the culprit. While a lot food instead of enough exercising are usually accountable, common medical conditions and key prescriptions can certainly greatly enhance size. Thanks for your post in this article.

 45. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue solved soon. Kudos

 46. In these days of austerity and relative anxiety about having debt, most people balk against the idea of using a credit card to make purchase of merchandise as well as pay for any gift giving occasion, preferring, instead only to rely on the tried in addition to trusted way of making settlement – cash. However, if you have the cash on hand to make the purchase completely, then, paradoxically, that is the best time for you to use the credit cards for several motives.

 47. whoah this blog is wonderful i like studying your posts. Stay up the good paintings! You recognize, lots of individuals are searching round for this information, you could aid them greatly.

 48. Thanks for the post. My partner and i have often seen that a lot of people are wanting to lose weight because they wish to appear slim as well as attractive. Nonetheless, they do not always realize that there are many benefits for you to losing weight in addition. Doctors assert that obese people experience a variety of conditions that can be instantly attributed to their own excess weight. The good news is that people that are overweight and suffering from numerous diseases can help to eliminate the severity of their illnesses by means of losing weight. It’s possible to see a continuous but noted improvement in health if even a minor amount of fat reduction is realized.

 49. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 50. Just wish to say your article is as astounding. The clarity in your post is just cool and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 51. Thank you, I’ve just been searching for info about this topic for a while and yours is the best I have discovered so far. However, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the supply?

 52. I’d must examine with you here. Which is not one thing I often do! I get pleasure from studying a publish that may make folks think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 53. I simply couldn’t leave your website prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info an individual provide in your guests? Is gonna be back frequently in order to check up on new posts.

 54. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

 55. Wonderful work! That is the type of information that are meant to be shared around the internet. Disgrace on the seek engines for now not positioning this submit upper! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 56. Thanks for these pointers. One thing I also believe is credit cards offering a 0% apr often lure consumers in with zero rate, instant endorsement and easy on the net balance transfers, nonetheless beware of the real factor that can void that 0% easy neighborhood annual percentage rate and as well as throw anybody out into the bad house rapid.

 57. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 58. I am not sure the place you are getting your information, but good topic. I needs to spend a while finding out more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.

 59. I do agree with all the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 60. Fantastic post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Kudos!

 61. I will right away grab your rss as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.

 62. naturally like your web-site but you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth however I will definitely come again again.

 63. Simply desire to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 64. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this information So i’m glad to convey that I’ve a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot indubitably will make certain to don’t forget this website and give it a look on a continuing basis.

 65. Throughout the awesome scheme of things you actually secure an A+ for hard work. Exactly where you confused me personally was first in the details. As people say, details make or break the argument.. And it couldn’t be much more true at this point. Having said that, allow me tell you precisely what did deliver the results. Your text is really powerful and this is probably why I am taking the effort in order to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Secondly, even though I can easily see the leaps in reasoning you come up with, I am not really convinced of just how you appear to unite your points which in turn make your final result. For right now I shall yield to your point but hope in the near future you connect the facts much better.

 66. Good blog! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!

 67. Now that you find out about video editing and the what exactly you need you are prepared to begin with the journey of amateur filmmaker to professional director. It took about a few months to master the language along with the raucous, discordant (to my ears) “melody. Instead of enjoying karaoke parties, it is possible to always take the music and build your personal song, by plugging it in your TV sets.

 68. hello!,I really like your writing very much! share we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL? I need a specialist on this area to unravel my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you.

 69. Wonderful paintings! This is the type of information that are meant to be shared across the net. Disgrace on the search engines for not positioning this submit higher! Come on over and visit my web site . Thank you =)

 70. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!

 71. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics? Thank you!

 72. Awesome website you have here but I was curious if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of group where I can get advice from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks!

 73. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

 74. I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any solutions to help fix this problem?

 75. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 76. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 77. Great blog here! Also your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 78. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 79. I also believe that mesothelioma cancer is a extraordinary form of most cancers that is often found in these previously exposed to asbestos. Cancerous tissue form from the mesothelium, which is a defensive lining that covers most of the body’s organs. These cells usually form inside the lining in the lungs, stomach, or the sac which encircles the heart. Thanks for expressing your ideas.

 80. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 81. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 82. One other issue is that if you are in a predicament where you will not have a co-signer then you may really want to try to wear out all of your financial aid options. You’ll find many awards and other grants that will supply you with money to assist with education expenses. Thank you for the post.

 83. I intended to write you this little remark so as to say thanks the moment again on your great solutions you have shared above. It was simply surprisingly generous of you to give openly exactly what a number of people could possibly have offered for sale as an electronic book to make some bucks for themselves, certainly given that you could possibly have tried it if you ever wanted. Those pointers as well served to become a good way to be sure that some people have a similar zeal similar to my own to learn lots more with respect to this problem. I’m certain there are lots of more pleasurable opportunities in the future for folks who examine your blog.

 84. I got what you intend, regards for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. “Do not be too timid and squeamish about your actions. All life is an experiment.” by Ralph Waldo Emerson.

 85. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 86. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. But just imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this blog could undeniably be one of the very best in its niche. Very good blog!

 87. One other issue is that if you are in a circumstances where you do not have a co-signer then you may want to try to make use of all of your financing options. You could find many grants or loans and other free college funding that will offer you money to help with classes expenses. Thanks a lot for the post.

 88. Definitely imagine that that you stated. Your favourite justification seemed to be at the internet the easiest factor to take into account of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as people consider issues that they plainly don’t understand about. You controlled to hit the nail upon the highest as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 89. I used to be more than happy to find this internet-site.I wished to thanks to your time for this glorious read!! I undoubtedly having fun with every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 90. I just couldn’t go away your site prior to suggesting that I extremely loved the standard info a person supply in your guests? Is going to be back continuously in order to check out new posts

 91. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. However imagine if you added some great pictures or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this site could definitely be one of the greatest in its field. Good blog!

 92. Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re
  using? I’ve loaded your blog in 3 completely
  different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good web hosting provider at
  a fair price? Kudos, I appreciate it!

 93. Thanks for sharing your ideas. I would also like to convey that video games have been ever before evolving. Better technology and inventions have helped create realistic and interactive games. These entertainment video games were not as sensible when the actual concept was first being attempted. Just like other designs of know-how, video games way too have had to progress via many generations. This is testimony towards the fast growth of video games.

 94. Thank you for another magnificent article. Where else could anyone get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such info.

 95. Somebody necessarily assist to make critically articles I would state. That is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this actual publish amazing. Excellent process!

 96. I truly wanted to write a small note to be able to appreciate you for these precious tips and tricks you are giving out on this website. My prolonged internet look up has now been honored with professional strategies to talk about with my colleagues. I would say that many of us website visitors are unequivocally fortunate to dwell in a very good network with many wonderful professionals with good ideas. I feel extremely privileged to have encountered your website page and look forward to really more cool moments reading here. Thanks a lot again for all the details.

 97. Great blog! Is your theme custom made or did you download
  it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.
  Please let me know where you got your design. Thanks

 98. I have seen many useful points on your site about personal computers. However, I’ve got the impression that lap tops are still more or less not powerful more than enough to be a good option if you often do tasks that require a lot of power, such as video editing. But for internet surfing, statement processing, and the majority of other popular computer work they are just great, provided you don’t mind small screen size. Appreciate sharing your ideas.

 99. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i am happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to do not forget this web site and give it a look on a constant basis.

 100. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my audience would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here