Kerstmarkt Zuidhorn: Sfeer, muziek en lekkere hapjes

0
89

ZUIDHORN – Komende vrijdag 14 december wordt de jaarlijkse kerstfair in Zuidhorn gehouden. Ook dit jaar wordt het weer een gevarieerde fair met veel kramen, lekkere hapjes en muziek. Zo komt er een kerststal met levende dieren van Hoeve Paradij. De dieren zijn vooral erg in trek bij de jeugd. KUG, Koor uut Grun’n, gaat zorgen voor de muzikale noot. Dit koor wat reeds tien jaar bestaat in Zuidhorn is een volwaardig mannenkoor van plusminus veertig leden. Op de markt kunnen de bezoekers The Christmas Girls tegen het lijf lopen, deze meiden delen aan een ieder een attentie uit namens Zakenkring Zuidhorn, die de markt organiseert. De winkeliers in de sfeervolle Hoofdstraat met het mooi verlichte Oude Raadhuis als decor bieden hun aantrekkelijk waar buiten aan en verder zijn er tal van kramen waar men lekkere hapjes en drankjes kan verkrijgen. De kerstfair is van 15.00 – 21.00 op vrijdag 14 december in de Hoofdstraat van Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here