IJshockey tijdens “GrooteGlijPartij”

4
132

GROOTEGAST – Jeugd en jongeren uit de gemeente Grootegast en omgeving hoeven zich deze kerstvakantie niet te vervelen. De gemeente Grootegast heeft namelijk besloten de hele vakantie een kunstijsbaan te plaatsen op het marktplein. Jongens én meisjes vanaf 10 jaar kunnen op donderdag 27 december kosteloos kennis maken met IJshockey.

De ijsbaan functioneert als een tastbaar afscheidscadeau van de gemeente Grootegast voor haar bewoners. De gemeente zal namelijk op 1 januari opgaan in de gemeente Westerkwartier. De schaatsbaan zal meerdere dagen geopend zijn waardoor iedereen kan genieten van diens faciliteiten; schaatsen worden geleverd, er is gezellige muziek en uiteraard kun je terecht bij de koek & zopie tent. Het buurtsportwerk van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ) organiseert de “GrooteGlijPartij”, een IJshockeyevenement voor 2 verschillende leeftijdscategorieën. Binnen de categorieën wordt er vervolgens ook bij de poule-indeling rekening gehouden met de gemiddelde leeftijd.

Categorieën

 Groep 7/8 – donderdag 27 december (13:00 uur – 16:30 uur)

 12+ – donderdag 27 december (18:30 uur – 21:00 uur)

 14+ – donderdag 27 december (18:30 uur – 21:00 uur)

Je kunt als deelnemer op eigen kracht je droomteam formeren en aanmelden via de website www.sportinzuidhorn.nl. Een team mag bestaan uit maximaal 7 en minimaal 5 spelers, dit mag een vrolijke mix zijn van bijvoorbeeld vrienden, familieleden, klas- of buurtgenoten. Heb je niet een compleet team voor handen, dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk om je individueel of met een incompleet team in te schrijven. De organisatie zal dan bij aanvang deze kinderen bij elkaar brengen om teams te vormen. De organisatie hoopt veel deelnemers te verwelkomen. Een laatste tip van de organisatoren: zorg dat je er snel bij bent want vol = vol!

4 REACTIES

  1. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before
    but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
    Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

  2. I simply couldn’t depart your web site before suggesting that I actually enjoyed the
    usual info an individual supply on your visitors? Is going to be back incessantly to investigate cross-check new posts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here