Tennisplezier tijdens Dagje Uit

2
441

OLDEKERK – Op het Dagje Uit in sportcentrum Eekeburen, vrijdag 28 december, kunnen belangstellenden kennismaken met verschillende lokale sportaanbieders, waaronder Tennisvereniging De Mepsche. Zij verzorgen voor de deelnemers om 13 uur een leuke tennisworkout – binnen met zacht materiaal maar buiten kan vast ook prima, want de banen zijn vrijwel het hele jaar bespeelbaar. Ook mensen met een beperking kunnen hier prima uit de voeten. Astrid Witte: “We beginnen natuurlijk om 9.30 uur met een kopje koffie en een welkomstwoord van wethouder Elly Pastoor. Om 10 uur start de eerste activiteit, waarbij er keus is uit Fittest, oefeningen in warm water, Werelddansen, Jeu de Boules en Sport&Spel. Om 11 uur gaan we door met de tweede activiteit en om 12 uur serveert het team van Sportcentrum Eekeburen een heerlijk buffet met soep en broodjes. Na de derde activiteit om 13 uur sluiten we om 14 uur de dag gezellig af met een versnapering.” Deelname kost € 12,50 voor de hele dag inclusief lunch; opgeven gaat gemakkelijk via www.bit.ly/oldekerk, via de flyer of via de telefoon naar sportcentrum Eekeburen: 0594 50 33 21. Plezierig in beweging is een subsidieproject van de gemeente Grootegast voor senioren en mensen met een beperking, uitgevoerd door Witteborg Sport. Meer info via info@witteborgsport.nl.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here