Verliezend OKO/BIES 1 mist wederom scherpte

0
522

OPENDE – Zondag stonden de laatste wedstrijden van het jaar op het programma, OKO/BIES 2 speelde tegen het altijd lastige Olympia en wist de punten door een 9-10 winst mee naar huis te nemen. OKO/BIES 1 reisde af naar Enschede om te spelen tegen EKC Nääs 1.

Na het verlies van vorige week tegen Rodenburg, wisten de spelers van OKO/BIES 1 dat ze iets recht te zetten hadden. OKO begon scherp aan de wedstrijd tegen EKC Nääs, Annemarie Mijnheer wist het vlaggenschip op voorsprong te brengen door een vrije bal. De thuisploeg had hier gelijk een antwoord op. De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Door onder andere mooie schoten van Jessica Klunder en Rianne Snip wist OKO/BIES steeds de voorsprong te pakken. De spelers deden er nog een schepje boven op en Alle Harm de Jong en Ruud van Schuppen wisten ervoor te zorgen dat de ploeg uitliep naar een stand van 6-11. EKC Nääs wist de korf vlak voor rust nog te vinden. Uiteindelijk werd met een stand van 9-11 de kleedkamers opgezocht.

De thuisploeg kwam scherp uit de kleedkamers en pakten gelijk een voorsprong van 13-11. Het werd al snel duidelijk dat de selectie moeite had om weer op voorsprong te komen. Al snel kwam de ploeg 18-14 achter. Arjen Sijbesma wist door een afstandsschot de stand op 18-15 brengen. Helaas was de wedstrijd op dit moment al gespeeld. Met een 22-17 moesten de spelers van OKO/Bies de punten in Enschede laten liggen.

De selectie heeft een paar weken vakantie, OKO/BIES 2 speelt zaterdag 12 januari thuis tegen De Parabool 5 om 16:50 uur en OKO/BIES 1 speelt zondag 13 januari thuis tegen SIOS 1 om 14:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here