Een Visvlieter tocht om van te dromen

0
60

VISVLIET – Mocht GroenLinks niet terugkeren in het college van de gemeente Westerkwartier, dan kan de wethouder Henk Bakker zijn grote droom najagen; astronaut worden. Tenminste, dat is wat wij denken dat zijn grote droom is, nadat hij als ruimtevaarder de nieuwste aanwinsten van de Droomtocht in Visvliet onthulde. Vrijdag werden het Wiskundige Raadsel en de Zon-, Maan- en Halve Maansverduistering toegevoegd aan de reeds bestaande objecten van de Droomtocht. Het plan ‘Droomtocht Visvliet’, mede door de inwoners van Visvliet bedacht, bestaat uit objecten die op diverse plekken in het dorp worden geplaatst. Hierbij staat Eise Eisinga als inspiratiebron centraal. Naast de leuke elementen voor Visvliet zelf hopen de initiatiefnemers ook meer fietsers en toeristen te trekken. Aan de gezelligheid zal het in ieder geval niet liggen! Op z’n ‘Visvliets’ werd de middag afgesloten met een borreluurtje in het splinternieuwe Heirhuys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here