Veertig kramen sieren Doezumer kerstmarkt

0
125

DOEZUM – Voor de negende keer werd in Doezum een kerstmarkt georganiseerd. Traditie dus, zo kunnen we stellen. Net als voorgaande jaren trok de markt, dit keer gehouden in voormalig kerkgebouw De Haven, veel bekijks. Ook net als vorig jaar waren de kritieken meer dan lovend te noemen. Het aanbod was bijzonder divers met onder meer een kerstbomenverkoop, heerlijke oliebollen en een geurrijke palingrokerij waar veel lekkerbekjes te vinden waren. Ook de verwarmde tent was goed gevuld met bezoekers op zoek naar kerstachtige gezelligheid en een welkome versnapering. Maar liefst 40 kraampjes stonden er opgesteld in Doezum. Allen vol met kerst gerelateerde snuisterijen, sieraden, decoraties, kransen en andere mooie benodigdheden voor de sfeervolle woning. Dit alles in de aanwezigheid van de kerstman en met de muzikale begeleiding van de Band zonder Beatrix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here