Abel Tasman naar Westerkwartier

  2
  173

  GARNWERD – Vrijdag is in Café Hammingh te Garnwerd de speciale Abel Tasman-tafel van Grootegast overhandigd aan de nieuwe waarnemend burgemeester Koos Wiersma. Wiersma kreeg de tafel uit handen van de vier huidige burgemeesters van het Westerkwartier, Ard van der Tuuk, Berend Hoekstra, Henk Kosmeijer en Greetje de Vries-Leggedoor en burgemeester Rinus Michels van Winsum, waar het gebied Middag nu nog onder valt. De speciale tafel met een afbeelding van zeevaarder en ontdekker Abel Tasman erin gegrafeerd, heeft de afgelopen periode verschillende dorpen in het Westerkwartier aangedaan. Met de overdracht willen de burgemeesters het bestuur van de nieuwe gemeente welkom heten en aansporen om zichtbaar en dichtbij te blijven voor inwoners en ondernemers. En voortvarend te handelen, in de geest van Abel Tasman, die werd geboren in Lutjegast en Nieuw-Zeeland en Tasmanië ontdekte.

  2 REACTIES

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never
   understand. It seems too complex and extremely broad for me.
   I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang
   of it!

  2. I just want to tell you that I’m new to weblog and definitely loved you’re blog site. More than likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with great posts. Cheers for sharing with us your website page.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here