Leerlingen Jan Kuipersschool genieten van schitterende kerstwandeling

0
281

GROOTEGAST – Bijzonder kerstachtige momenten in Grootegast, waar de leerlingen van de Jan Kuipersschool donderdag een kerstwandeling maakten. Voorafgaand aan de wandeling hebben de kinderen drie weken lang hard gewerkt om langs de route ook echt iets moois neer te zetten. Schoolbreed en groepsoverschrijdend werd er gewerkt aan toneel, muziek, koor, handlettering en de nodige verlichting voor onderweg. Ook zijn de kostuums van figuranten Jozef en Maria zelf gemaakt, evenals het decor. Genieten dus voor jong en oud. Ook het Witte Kerkje van Grootegast werd bezocht, hier is momenteel een schitterende en unieke expositie te zien van vele kerststallen. De leerlingen kunnen terug kijken op een prachtige avond waar het kerstgevoel tijdens de gezellige wandeling helemaal tot leven kwam. “Het wordt geweldig”, beloofde docente Tine Zweers vooraf. Daar was geen overdreven  woord bij.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here