Zuidhorner raadsleden koninklijk onderscheiden

2
117

ZUIDHORN – Tijdens de laatste raadsvergadering van de gemeente Zuidhorn, die geheel in het teken stond van afscheid nemen werden drie raadsleden op een speciale manier in het zonnetje gezet. Halverwege de speech van burgemeester Greetje de Vries-Leggedoor ging opeens het wapen op de ambtsketen om en mocht de burgemeester optreden namens de koning. De koning die het behaagt heeft om drie raadsleden te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van links naar rechts op de foto kregen René Westerhoff-Dijkinga, André Hatzman en Hans Schipper een lintje opgespeld. Raadsleden die 12 jaar of langer raadslid zijn geweest en niet op een eerder moment een lintje hebben ontvangen, komen in aanmerking voor deze onderscheiding. Hans Schipper (59) uit Zuidhorn is sinds 16 maart 2006 lid van de gemeenteraad en werkzaam als eigenaar van administratiekantoor Schipper. René Westerhoff-Dijkinga (59) uit Zuidhorn is ook sinds 16 maart 2006 lid van de gemeenteraad en werkt als beleidsmedewerker onderwijs voor de gemeente Noordenveld. André (54) uit Zuidhorn is raadslid sinds 2 juli 2007 en daarvoor van 4 april 2002 tot 13 juni 2006. Hij is werkzaam als groepsleerkracht speciaal basisonderwijs bij Stichting Openbaar Onderwijs Groep Groningen.

2 REACTIES

 1. Greate post. Keep posting such kind of info on your page.
  Im really impressed by your blog.
  Hi there, You have performed a great job. I will definitely digg
  it and individually suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from
  this site.

 2. What’s up colleagues, how is the whole thing, and what you want to say on the topic of this
  article, in my view its really awesome for me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here