Kerstgroet uit Aduard: Johan Kuilman

0
68

ADUARD – “Terugkijkend is 2018 voor mij een mooi jaar geweest. Dankzij een heerlijke zomer was er volop ruimte voor allerlei buitenactiviteiten en heeft de barbeque overuren gemaakt. Wat mij betreft volgend jaar nog zo’n zomer met ’s nachts een regenbuitje voor de natuur. In en om “mijn dorp” is het afgelopen jaar druk gebouwd aan de rondweg. De brug over het Van Starkenborgkanaal is al geplaatst, en medio 2019 is de weg na zo’n veertig jaar wachten jaar eindelijk een feit. De buurthuiskamer in ons mooie dorp stond ook dit jaar weer bol van de activiteiten. Laat ik even stil staan bij de tientallen vrijwilligers die elke week een buurttafel koken, of uitstapjes, lezingen, computerhulp, muziekochtenden, een kerstdiner organiseren, en nog veel meer. Met oudjaar worden kniepertjes gebakken en verkocht, want de schoorsteen moet natuurlijk blijven roken. Dit jaar heb ik de  gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Westerkwartier van dichtbij mogen meemaken. Ik heb er het volste vertouwen in dat het nieuwe gemeentebestuur initiatieven als een buurthuiskamer in de toekomst wil blijven ondersteunen. Vanuit Aduard wens ik een ieder en al die vrijwilligers hele mooie kerstdagen, een gezond en gelukkig 2019.”

Johan Kuilman, Aduard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here