Kerstgroet uit Oldehove: Dingena Biester – van den Boomgaard

0
77

OLDEHOVE – “Er is afgelopen jaar weer veel gebeurd in Oldehove. En dan gelukkig vooral heel veel goede dingen. Wat te denken van het vormen van een postcoderoos zonne-energie coöperatie: Zon4Ons, waar velen uit ons dorp aan mee mogen en kunnen doen, een wekelijkse dorpshuiskamer en maandelijks diner voor het dorp, met dank aan ZorgSaam Oldehove. Ons mooie zwembad Electra dat steeds energiezuiniger wordt en een heerlijke plek blijft om te zwemmen, een geweldige feestweek met onder andere een demonstratie van onze vrijwillige brandweer en het recente spektakel van Sinterklaas, die dit jaar voor de verandering op de motor kwam. Toch blijven er voor komend jaar aandachtspunten. Komt er een opvolger voor de buurtsuper en wat gebeurt er omtrent het gewenste MFC? En dan de steeds groter wordende zorg voor de steeds maar voortdurende problematiek rond gaswinning in kleine velden, de gasopslag. Want hoe gaan we om met de gevolgen daarvan op onze woon- en leefomgeving? Bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn partijen gekozen die in ieder geval op dit gebied in hun partijprogramma een duidelijk standpunt hebben ingenomen. We helpen hen graag door hen hier te blijven herinneren! Tot slot is onze wens dat u allen bijzonder gezegende kerstdagen mag beleven in een veilige, warme omgeving. En voor 2019 dat het Middag-Humsterland en de rest van het Westerkwartier een gebied mag blijven met heel veel fantastische mensen die er voor elkaar willen zijn!”

Dingena Biester, Oldehove.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here