Kerstgroet uit Sebaldeburen: Alexander van der Veen

5
156

SEBALDEBUREN – Het lijkt de laatste tijd rustig in Sebaldeburen, maar niets is minder waar. Een grote groep inwoners van Sebaldeburen heeft zich beziggehouden met de actualisatie/vernieuwing van de Dorpsvisie. Verder heeft Sebaldeburen.net een nieuwe overeenkomst met de gemeente gesloten over ons dorpshuis ’t Spectrum. De gymzaal en de kleedruimten worden verbouwd c.q. opgewaardeerd. Met deze overeenkomst en de verbouwing is Sebaldeburen voor de komende jaren verzekerd van een dorpshuis. We hebben een nieuwe geluidsinstallatie met discoverlichting en een elektrische koopplaat aangelegd in ‘t Spectrum. Zeer recent hebben wij de bankjes van de Drie Gezusters uit Groningen naar Sebaldeburen gehaald. Voor alle bankjes hebben wij nog geen bestemming. Suggesties en ideeën van inwoners van Sebaldeburen worden op prijs gesteld. Voor het komende jaar staan het plaatsen van de bankjes, de verbouwing van de gymzaal en de kleedkamers op het programma. Ook willen wij het komende jaar de dierenweide renoveren. Kortom in Sebaldeburen gaan we ons niet vervelen. Dit jaar telt nog een kleine twee weken. De feestdagen staan weer voor de deur. Ik wens iedereen gezellige feestdagen en een goed uiteinde toe.

Alexander van der Veen, voorzitter Sebaldeburen.net

5 REACTIES

 1. Appreciating the dedication you put into your blog and detailed information you offer.

  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same outdated rehashed information. Excellent read! I’ve
  bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my
  Google account.

 2. I just like the helpful info you provide to your articles.

  I’ll bookmark your weblog and check again right here frequently.
  I’m somewhat sure I will be told lots of new stuff proper right here!

  Best of luck for the next!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here