Kerstgroet uit Grootegast: Noppie

6
122

GROOTEGAST – Hallo hardlopers! Ik ben Noppie, de mascotte van de LEGiO-run in Grootegast en ben inmiddels zeer bekend; afgelopen jaar ontvingen alle 763 lopers bij de finish de speciale LEGiO-run medaille, waar ik in gegraveerd sta! Ook dankzij de creatievelingen van Grootegast ben ik bekender geworden; door hen werden drie levensgrote versies van mij gebreid en gehaakt en vervolgens op het Marktplein en de route gezet. Er kwam veel publiek kijken bij de Funrun en de 5 en 10 km. Op het Marktplein vond ik het erg gezellig met verschillende marktkramen, de heerlijke catering en het optreden van verschillende muzikanten. De opbrengst van de LEGiO-run van afgelopen jaar werd gebruikt om een virtuele fiets van Fietslabyrint aan te schaffen waarop ouderen van Woonzorgcentrum Het Hooge Heem een rondje kunnen fietsen. Een rondje door Grootegast bestaat alleen nog niet. Daarom wordt er voor de LEGiO-run 2019 geld ingezameld voor een lokale, virtuele fietsroute door het Westerkwartier. Ik heb gehoord dat het bestuur al druk bezig is om de komende editie van de LEGiO-run weer tot een groot succes te maken. Loop jij, net als ik, op 6 april 2019 mee? Inschrijven kan tot 14 maart 2019 via www.legiorun.nl. Voordat het zover is, wens ik jullie prettige kerstdagen en een sportief 2019!

Noppie, mascotte LEGiO-run.

6 REACTIES

 1. I simply couldn’t leave your website before suggesting that I actually loved the usual info a person provide to your guests?
  Is going to be again often in order to check up on new posts

 2. Hello, Neat post. There’s a problem along with your site in internet explorer, may test
  this? IE nonetheless is the marketplace leader and a large section of other people will
  miss your excellent writing because of this problem.

 3. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both equally educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head.
  The problem is something not enough folks are speaking intelligently
  about. I’m very happy that I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

 4. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your point.
  You definitely know what youre talking about, why throw away your
  intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to
  read?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here