Kerstgroet uit Zuidhorn: Loes Jansen

0
106

Nog even achterom kijken maar daarna snel vooruit!

ZUIDHORN – Zo tegen het eind van dit bijzondere jaar zou ik graag met u delen waarom ik tevreden terugkijk. Maar het is dubbel want ik weet sinds een paar maanden dat ik Zuidhorn ga verlaten. En dat vind ik jammer want ik had hier, samen met m’n fantastische team, nog graag veel mooi werk willen uitvoeren. Wel kijk ik terug op 5 prachtige jaren die ik hier gewerkt heb. De avonturen die we hebben beleefd en de waardevolle dingen die we met de inwoners hebben neergezet.

In de zomer, toen we ons plan schreven voor welzijn in het Westerkwartier, is mijn jongste dochter voor een jaar vertrokken naar Amerika om daar te studeren en te voetballen. Een prachtige kans voor haar en met de huidige digitale mogelijkheden zit je niet ver van elkaar. En toch was het een emotioneel weerzien toen ze als verrassing twee weken geleden, op haar eigen verjaardag, zomaar ineens de keuken instapte om de feestdagen thuis te zijn.

Ik kijk dus uit naar deze feestdagen, ga genieten van ál m’n kinderen dichtbij en ik wens u ook gezellige feestdagen en een gezond Nieuwjaar. Een jaar waarin het best mooi zou zijn als iedereen een beetje dicht om zich heen kijkt naar wat je voor en met een ander kunt betekenen.

Het ga u goed!

Loes Jansen, SWgZ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here