Soam aan Toavel in Oldehove

0
97

OLDEHOVE – Elke maand eten inwoners van het mooie dorp Oldehove samen in het dorpsrestaurant ‘Soam aan Toavel’ in dorpshuis Humsterland. Uiteraard werd de kersteditie van deze gezellige maaltijd niet overgeslagen. Op het menu stond een heus verassingsmenu vol kerstige hapjes en gerechten. Een feest voor het oog én de smaakpapillen, wilde Simone Kaspers wel verklappen. Vier gangen lang werden de 36 gasten getrakteerd op heerlijke hapjes, soep, salades en natuurlijk zoetigheid. Soam aan Toavel maakt deel uit van het prijswinnende initiatief ZorgSaam Oldehove dat zich richt op een sterke gemeenschap in het dorp dat elkaar helpt en ondersteunt. Ook bij het nuttigen van maatlijden, want eten verbindt en haalt mensen uit hun isolement. Een Paas-editie lijkt in de maak, vertelt Simone na afloop. Daar hopen wij natuurlijk ook op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here