Judith Allersma

3
430

NOORDHORN – 5 jaar is Judith Allersma trainster geweest van KEEP FIT in Noordhorn. De club laat haar node gaan. Maar voor Judith’s behoefte om ook eens een avond vrij te hebben, lui op de bank te liggen, kun je alleen maar begrip hebben. Een volle baan bij AOC Terra, met de bijkomende nevenactiviteiten, vraagt veel van hoofd en lijf. En omdat ze niet iemand is die instructies vanaf een zitplaats geeft, maar zelf voluit meedoet, kan dat veel worden. Ze heeft lang geaarzeld om te stoppen, had het erg naar haar zin bij KEEP FIT, maar heeft nu de knoop doorgehakt. Ze gaat! KEEP FIT zal haar missen, haar vaak nieuwe invalshoeken om de spieren te trainen, conditie te verbeteren door oefeningen of door spel waarbij ze onverwachte ideeën had, je ook vreselijk kon lachen en iedereen zich weer een beetje kind voelde. De club gaat door zonder haar, maar heeft een nieuwe juf gevonden, die haar eigen kwaliteiten heeft en in een proefles heeft laten zien dat ze niet bang is om de mensen te laten werken. Het zal even wennen zijn, maar dat gaat zeker lukken.

3 REACTIES

 1. Hi my friend! I wish to say that this post is amazing, nice written and include almost all important infos.
  I would like to see extra posts like this .

 2. Definitely believe that which you said. Your favourite reason appeared to be on the net the simplest factor to have in mind of.
  I say to you, I certainly get irked at the same time as other folks consider concerns that they just don’t realize about.

  You managed to hit the nail upon the top as neatly
  as outlined out the entire thing without having side-effects , other folks can take
  a signal. Will likely be again to get more.
  Thank you

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here