KDV de Tureluur feestelijk geopend

5
246

ZUIDHORN – Aan inmiddels voormalig wethouder Henk Bakker vrijdag de eer om KDV de Tureluur op De Boshut Kinderopvang feestelijk te openen. Dit geschiedde in het pand Het Anker aan de Geert Waldastraat waar de opvang is gevestigd. Veel ouders waren met hun kinderen aanwezig bij dit heuglijke moment. Na de openingswoorden van eigenaar Alies Mooibroek mocht Henk Bakker het lintje doorknippen van het speciale speelhuisje, waar de kinderen heerlijk kunnen bewegen, klimmen en springen. Een huisje waar de opvang erg blij mee is. Het was tevens het voorlopig laatste kunstje van Bakker als wethouder, die na de jaarwisseling niet terugkeert als wethouder, maar wel namens GroenLinks plaats neemt in de raad.

5 REACTIES

 1. This is the right webpage for anyone who really wants to understand this topic.

  You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that
  I actually would want to…HaHa). You certainly put
  a brand new spin on a subject which has been written about for years.
  Excellent stuff, just wonderful!

 2. I think that is among the most significant info for me.
  And i’m glad reading your article. But wanna observation on few common things, The website taste is great,
  the articles is actually nice : D. Just right process, cheers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here