Eerste huwelijk gemeente Westerkwartier

1
409

ADUARDERZIJL – Het eerste huwelijk in de nieuwe gemeente Westerkwartier werd op vrijdag 4 januari door Babs Rika Dijkstra voltrokken in ’t Waarhuis, waar Ingrid Trouw en Hiero Oosterbaan elkaar het ja-woord gaven. Het werd een enerverende middag met veel hoogtepunten. Het stel, dat al 37 jaar samenwoonde in het prachtige ‘Dickenshuis’ te Saaksum, had al hun vrienden en kennissen in ’t Waarhuis uitgenodigd voor het vieren van een verjaardagsfeestje. Al snel werd duidelijk dat er toch nog meer aan de hand was. Ingrid Trouw en Hiero Oosterbaan hadden namelijk besloten om een trouwboekje aan te schaffen.

1 REACTIE

  1. You could definitely see your expertise in the article you write.
    The arena hopes for even more passionate writers such as you who
    aren’t afraid to say how they believe. At all times go after your heart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here