Nieuwe Nederlanders op Valentijnsdag

1
238

WESTERKWARTIER – Een mooiere dag om nieuwe Nederlanders te verwelkomen is niet denkbaar. 14 februari, Valentijnsdag dus, heeft burgemeester Koos Wiersma de officiële bewijzen van het Nederlanderschap uitgereikt aan tien personen. De personen zijn van oorsprong afkomstig uit voormalig Joegoslavië, Iran, Irak, Denemarken en voormalige Sovjetunie. Het was de eerste ceremonie in Westerkwartierverband. Nadat de verklaringen van verbondenheid waren afgelegd ontvingen de nieuwe Nederlanders uit zijn handen het officiële bewijs. Verder kregen ze een boeket bloemen en een presentje van de gemeente Westerkwartier. De ceremonie werd gehouden in het gemeentehuis van de voormalige gemeente Leek.

1 REACTIE

  1. Hello there, You’ve done a great job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends.
    I’m sure they’ll be benefited from this website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here