Supermama’s nemen afscheid

1
680

GROOTEGAST – Recent hebben de Supermama’s (editie 3)  uit Grootegast na twintig weken afscheid van elkaar genomen. Ze deden dit op een feestelijke bijeenkomst in Sporthal De Leegens,  waar wethouder Elly Pastoor de certificaten uitreikte en Ineke Punte een begeleidend woordje voor ieder had. Het was het derde Supermama project voor vrouwen met jonge kinderen die zich willen oriënteren op zichzelf, hun gezin, samenleving en werk.  De Supermama’s zijn inmiddels een begrip in Westerkwartier. Met ook nu weer een goed resultaat: ongeveer een kwart van de vrouwen heeft (vrijwilligers) werk, denkt na over een opleiding of zit in een sollicitatieprocedure. Alle reden voor een feestelijke uitzwaai!

1 REACTIE

  1. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here