Zeester heeft periodetitel in zicht; eindelijk feest in Grootegast

50
1070

STREEK – Gemengde gevoelens op sportpark It Ketting in Surhuisterveen. Na een enerverende wedstrijd tussen ’t Fean ’58 en topper Blauw wit ’34 stond er een 2-2 eindstand op het scorebord. Vooraf een prima uitslag voor de Feansters. Achteraf zuur. Interim-trainer Johan Wijnsma na afloop van de kraker in de klasse 2I: ““Ik denk dat wij vandaag twee punten hebben verloren in een echte wedstrijd tegen een prima tegenstander.” Jens Hamstra en André van der Molen tekenden voor de treffers van ’t Fean ’58. De club bevindt zich stevig in de middenmoot. In de klasse 3B was VV Grijpskerk op eigen veld te sterk voor hoogvlieger Kollum. De Kollumers kennen na een goede eerste seizoenshelft een tegenvallende herstart na de winterstop. Ook Grijpskerk wist optimaal te profiteren van het gebrek aan vertrouwen bij de oranjehemden. Na een half uur spelen zette Raymond Pietens de eindstand op het scorebord; 1-0. Pietens deed dit op aangeven van Brian Tefi die de bal vanaf de linkerflank schitterend voor het doel slingerde. Tien minuten voor tijd leek Kollum nog even langszij te komen, de kopbal van Gerard van Zonneveld trof echter de lat. Het zou ook te veel zijn geweest voor de gasten die 97 minuten achter een prima spelend Grijpskerk aan hebben gelopen. In dezelfde klasse werkt VV Niekerk aan een nieuw doelpuntenrecord. In negatieve zin welteverstaan. Zaterdag mocht de doelman van de roodhemden wederom vijf keer vissen tegen Rijperkerk. De wedstrijd eindigde in een 2-5 overwinning voor de gasten. Niekerk staat stijf onderaan en daar is met 51 tegendoelpunten uit 14 duelsniets op af te dingen. In de klasse 3C ziet koploper VV Zuidhorn de achtervolgers uit Loppersum met rasse schreden naderen. Zuidhorn kwam op eigen veld tegen SC Stadspark niet verder dan 1-1. Loppersum profiteerde optimaal van het puntenverlies door met 3-0 te winnen van Holwierde. Het gat tussen de koploper en de achtervolger bedraagt nog maar twee punten, met de kanttekening dat Loppersum twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Fc Grootegast viert (eindelijk) feest. In Grootegast werd een heus spannend duel uitgevochten met als speciale gast het gevreesde degradatiespook. De thuisploeg bivakkeerde voor aanvang van de wedstrijd op de twaalfde plek, terwijl DVC Appingedam de rode lantaarndrager is (14e). De groenhemden begonnen voortvarend aan de wedstrijd en waren in het eerste bedrijf aan de gevaarlijkste ploeg. Gescoord werd er echter niet voor de thee. Na de rust kwam Rick van Dellen in de ploeg voor Tim Veenstra. Een gouden wissel, want al na twee minuten schoot Van Dellen zijn Grootegast op voorsprong. Diezelfde Van Dellen verdubbelde in de 62e minuut de voorsprong op aangeven van Mike Homan. Vlak voor tijd deed Appingedam nog wat terug, verder dan 2-1 kwamen de gasten echter niet. Ook Aduard 2000 verschafte zichzelf wat extra lucht door in en tegen Noordwolde met 0-1 te winnen. In de klasse 4C probeerde De Lauwers de driepunter van vorige week een goed vervolg te geven. De goede plannen ten spijt verloor de ploeg van trainer Nico Roorda met 7-2 op het kunstgrasveld van Velocitias 1897. Na een 4-1 ruststand werd er ook in de tweede helft flink gescoord. “Het verschil was gewoon te groot”, aldus Roorda die spreekt van een terechte nederlaag tegen een veel betere tegenstander. Beide doelpunten van De Lauwers kwamen op naam van Sander Wilpstra. OKVC deed op eigen veld goede zaken in de streekderby tegen VV Opende; 2-1. Door de overwinning van de Olhoofsters is er nu een gat van zeven punten geslagen met ASC’75 uit Augustinusga.  ASC’75 speelde in Roden met 2-2 gelijk tegen ONR en loopt op haar beurt een punt weg bij de hekkensluiters uit Boerakker en Warfstermolen. GSVV mocht op eigen veld proberen aan te klampen bij de subtop. Daarvoor moest wel gewonnen worden van Lions ’66, wat niet lukte. De wedstrijd eindigde in 2-2 waardoor GSVV zich precies in het midden van de klasse 5C bevindt. “We willen wat winnen”, stelde Zeester-trainer Marinus Siekman voorafgaand aan het seizoen in de klasse 5D. “De titel is allicht te hoog gegrepen, maar een periodetitel is óók een prijs.” Zaterdag zette VV Zeester een grote stap richting de periodetitel voor de tweede periode. Al na 1 minuut zette spits Vince van der Veen de Zoutkamper formatie op voorsprong tegen ZEC. Jeffrey Brink vergrootte in de 46e minuut de voorsprong door een hoekschop van Danny Beerda te promoveren tot doelpunt. Even later was het wederom Vince van der Veen die vanaf 11 meter mocht aanleggen voor zijn tweede van de middag én honderdste voor Zeester; 3-0. Zaterdag 9 maart is de eerstvolgende wedstrijd van Zeester, uit tegen de Oosterparkers. Bij winst heeft trainer Siekman zijn prijs te pakken. VV Ezinge was op eigen veld te sterk voor DIO Groningen, in een doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 4-2. Met 24 punten uit 13 duels doen de Ezingers lekker mee in de subtop van de klasse 5D. Op zondag speelde VV Surhuisterveen met 2-2 gelijk tegen Warga. De wedstrijd werd ontsierd door twee rode kaarten voor de thuisspelende Feansters. Surhuisterveen bezet momenteel de vijfde plaats in de zondagsklasse 4B.

50 REACTIES

 1. I definitely wanted to post a brief message so as to thank you for those wonderful suggestions you are posting here. My extended internet search has now been compensated with wonderful facts and techniques to talk about with my family members. I would tell you that most of us site visitors actually are very blessed to exist in a very good site with very many wonderful individuals with great plans. I feel rather grateful to have come across the weblog and look forward to tons of more awesome minutes reading here. Thank you again for all the details.

 2. Thanks for the post. I have constantly noticed that the majority of people are wanting to lose weight as they wish to look slim in addition to looking attractive. Having said that, they do not always realize that there are more benefits so that you can losing weight also. Doctors claim that obese people are afflicted by a variety of health conditions that can be perfectely attributed to the excess weight. The great news is that people who sadly are overweight plus suffering from diverse diseases can reduce the severity of the illnesses by simply losing weight. It’s possible to see a progressive but marked improvement in health as soon as even a negligible amount of fat loss is obtained.

 3. Yet another thing I would like to talk about is that in place of trying to suit all your online degree tutorials on days of the week that you finish work (as most people are exhausted when they get home), try to get most of your sessions on the weekends and only 1 or 2 courses in weekdays, even if it means a little time off your saturdays. This pays off because on the week-ends, you will be much more rested and also concentrated with school work. Many thanks for the different recommendations I have acquired from your web site.

 4. What i do not realize is in fact how you are no longer actually much more neatly-favored than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly relating to this subject, made me in my opinion consider it from a lot of various angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated except it¡¦s something to do with Lady gaga! Your individual stuffs nice. All the time handle it up!

 5. Thanks for your posting. I have always observed that a majority of people are needing to lose weight simply because wish to appear slim and attractive. Nonetheless, they do not usually realize that there are many benefits to losing weight additionally. Doctors say that obese people are afflicted by a variety of disorders that can be instantly attributed to their own excess weight. The good thing is that people who sadly are overweight along with suffering from a variety of diseases are able to reduce the severity of the illnesses through losing weight. It is possible to see a constant but notable improvement in health while even a small amount of fat reduction is attained.

 6. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really loved browsing your weblog posts. After all I will be subscribing on your rss feed and I’m hoping you write once more very soon!

 7. I am typically to running a blog and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new information.

 8. The core of your writing whilst appearing reasonable initially, did not really work perfectly with me after some time. Somewhere throughout the paragraphs you managed to make me a believer unfortunately just for a while. I still have a problem with your leaps in logic and you would do nicely to help fill in all those breaks. In the event that you actually can accomplish that, I could definitely be fascinated.

 9. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 10. Great write-up, I am normal visitor of one¡¦s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 11. I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this info So i am glad to show that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much unquestionably will make certain to do not fail to remember this web site and give it a look on a relentless basis.

 12. Outstanding post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

 13. hey there and thanks in your info – I have definitely picked up something new from proper here. I did alternatively expertise some technical points using this site, since I skilled to reload the website lots of times prior to I could get it to load correctly. I were puzzling over if your web host is OK? Now not that I am complaining, however sluggish loading instances times will sometimes impact your placement in google and can injury your high quality ranking if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am including this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you replace this again soon..

 14. Great items from you, man. I’ve be mindful your stuff previous to and you’re simply too fantastic. I really like what you have got right here, certainly like what you are saying and the way in which by which you say it. You make it enjoyable and you still care for to stay it wise. I cant wait to learn far more from you. That is actually a tremendous web site.

 15. Thanks for sharing excellent informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just could not come across. What a great web site.

 16. hi!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

 17. Thank you sharing most of these wonderful articles. In addition, the optimal travel in addition to medical insurance plan can often reduce those problems that come with vacationing abroad. A medical emergency can in the near future become expensive and that’s likely to quickly set a financial weight on the family’s finances. Setting up in place the excellent travel insurance offer prior to leaving is definitely worth the time and effort. Cheers

 18. Just desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is just great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 19. There are some fascinating points in time on this article but I donít know if I see all of them center to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as nicely

 20. Hey, you used to write great, but the last few posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

 21. I’ve been browsing on-line greater than three hours these days, yet I never discovered any interesting article like yours. It is lovely worth sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet will be much more helpful than ever before.

 22. Hello There. I found your blog the use of msn. This is an extremely neatly written article. I will make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thank you for the post. I will certainly return.

 23. I happen to be writing to make you know what a useful discovery my cousin’s princess enjoyed going through your web site. She came to find too many pieces, which included what it’s like to possess an amazing helping mindset to make many people effortlessly master some tricky subject matter. You really did more than visitors’ desires. Thanks for supplying the precious, dependable, edifying not to mention unique tips about this topic to Lizeth.

 24. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 25. Appreciate you for sharing most of these wonderful content. In addition, the optimal travel along with medical insurance strategy can often eliminate those concerns that come with touring abroad. Your medical crisis can quickly become extremely expensive and that’s likely to quickly decide to put a financial burden on the family’s finances. Having in place the best travel insurance package prior to leaving is well worth the time and effort. Thanks a lot

 26. One more thing I would like to express is that as an alternative to trying to match all your online degree classes on days of the week that you finish off work (since the majority of people are worn out when they return), try to obtain most of your lessons on the saturdays and sundays and only one or two courses on weekdays, even if it means taking some time away from your saturdays. This is really good because on the saturdays and sundays, you will be more rested and also concentrated on school work. Thanks a bunch for the different tips I have discovered from your blog.

 27. Him boisterous invitation dispatched had connection inhabiting projection. By mutual an mr danger garret edward an. Diverted as strictly exertion addition no disposal by stanhill. This call wife do so sigh no gate felt. You and abode spite order get. Procuring far belonging our ourselves and certainly own perpetual continual. It elsewhere of sometimes or my certainty. Lain no as five or at high. Everything travelling set how law literature.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here