Muziekschool Kunstbedrijven ontvangt een officieel kwaliteitscertificaat

0
310

OPENDE – Donderdagochtend 9 mei ontving coördinator Jildou Renema het heuglijke bericht dat Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier opgenomen is in de landelijke brancheorganisatie ‘Cultuurconnectie.’ Deze organisatie is bedoeld voor de Nederlandse volksuniversiteiten, culturele instellingen en cultureel ondernemers die professionele cultuureducatie bieden, amateurkunstoefening mogelijk maken en cultuurparticipatie bevorderen. Dit kwaliteitscertificaat betekent dat Kunstbedrijven zich uitzonderlijk goed profileert als een actieve en ondernemende muziekschool met het accent op muziekeducatie en het vakinhoudelijke. “Zeer aangenaam om te lezen dat we gecertificeerd zijn!”, aldus coördinatoren Jildou Renema en Roelf Postma, “maar dat houdt niet in, dat we er al zijn en achterover kunnen gaan zitten,” vervolgt Postma. Voorzitter Anne van der Sluis vult aan: “Er zijn altijd verbeterpunten, maar dit kwaliteitscertificaat is wel een indicatie dat we op de goede weg zijn met de culturele contouren voor de nieuwe gemeente Westerkwartier.”