“The Boys are back” in Balk

0
501

ZUIDHORN – De mannen van popkoor KUG (Koor Uut Grunn) gaven op zaterdag 11 mei hun jaarlijkse concert in Balk Zalencentrum te Zuidhorn. Met dit concert keerde het populaire Zuidhorner popkoor terug naar de locatie waar het in de eerste jaren van haar bestaan begon. KUG werd ondersteund door een vijfkoppige band.Onder leiding van de enthousiaste dirigente Laura van Kessel werd er afgelopen winter hard gewerkt aan een nieuw repertoire. Daarnaast werden ook weer enkele populaire nummers uit de voorbije jaren gezongen. Dit optreden was tevens de laatste met Laura van Kessel. Na vier jaar samen gewerkt te hebben werd er feestelijk afscheid genomen. De dirigente werd verrast met bloemen en een speciaal lied. Verder werd ze hartelijk bedankt voor de samenwerking en haar toewijding van de afgelopen vier jaar. (Foto: Janette Hamminga; Zuver Beeld)