Glunderende kindergezichten tijdens de kinderkermis van het Dorpsfeest Grootegast

0
347

GROOTEGAST – Tientallen kinderen hebben zich enorm kunnen vermaken tijdens de (kinder)kermis op het marktplein in Grootegast. Meerdere attracties en kraampjes waren neergezet door de organisatoren van het Dorpsfeest Grootegast. Zo konden de vrolijke bezoekers bijvoorbeeld genieten van ritjes in de zweef- en draaimolen, maar ook was er gelegenheid om ‘eendjes te vangen’, touwtje te trekken en te schieten in de schiettent. Voor de lekkere trek waren er kraampjes met onder andere oliebollen en suikerspinnen aanwezig op het marktplein. Drie dagen lang was de kermis gedurende de dag te bezoeken tijdens deze feestelijke week in Grootegast. Dit werd door het jongste deel van de inwoners van Grootegast en omstreken dan ook in grote getalen gedaan, maar ook voor de volwassenen was het bezoek aan de kermis zeker de moeite waard.