Belangrijke winst voor OKO/Bies

OPENDE - Afgelopen zondag reisde de OKO/BIES formatie af naar Wolvega om het op te nemen tegen VIOS. VIOS die nog meedoet in de top van de poule, OKO/BIES die nog voor lijfsbehoud een paar punten moet pakken. Een belangrijke wedstrijd voor de Groninger formatie die de afgelopen drie wedstrijden heeft verloren. De eerste helft was het een spannende wedstrijd die gelijk op ging. VIOS opende de score, maar wist zich snel gevolgd door OKO/BIES. De stand bleef gelijk opgaan en de ruststand was 6-5. De 2e helft liep VIOS vrij snel weg, maar OKO/BIES wist zich te herpakken en zette ongeveer een kwartier voor tijd de achtervolging in. De 11-6 achterstand werd in 10 minuten omgezet naar een 13-13 gelijke stand. Uiteindelijk wist de Opender formatie er, met een score in de laatste drie minuten, een nipte overwinning uit te slepen. Komende twee weken is de ploeg vrij, maar zondag 3 maart speelt OKO/BIES thuis om 15:15 uur tegen Kinea.

Het 2e van OKO/BIES won bij Ritola 4 met 11-13.

Overige uitslag en OKO/BIES: LDODK/AH Gorredijk 5 - OKO/BIES 3: 16-16, RODA ’70 1 - OKO/BIES 4: 7-9, Frigro A1- OKO/BIES A1: 19-8, DWA/Argo B1 - OKO/BIES B2: 7-10, OKO/BIES D1 - LDODK/AH Gorredijk D2: 3-3, OKO/BIES D2 - Vlug & Vaardig (G) D1: 1-9, OKO/BIES E3 - Sparta (Ze) E1: 13-0, OKO/BIES E4 - ODA (R) E1: 3-12, OKO/BIES F1 - Nic./Alfa-college F1: 1-0.