De Lauwers Dames 1 kampioen

WARFSTERMOLEN - De dames van VV De Lauwers zijn vorige week kampioen geworden in de wedstrijd tegen de dames van VV Niekerk. Onder leiding van trainer Reinder en vlagger Harry begonnen ze fanatiek aan de wedstrijd. Na ruim 10 minuten was het raak. Het was Wietske die de 0-1 binnenschoot. Een paar minuten later was het weer raak. Lisette maakte de 2-0. Bij vlagen liet de Lauwers goed voetbal zien en werd er goed gecombineerd. Af en toe kreeg Niekerk een klein kansje, met name uit vrije trappen, maar Danielle hield alles tegen. Marieke W benutte een penalty en het vierde doelpunt viel vlak voor rust en kwam op naam van Nynke V. Ondertussen werd de Visvlieter boembox ook getest en bij elk doelpunt ging de muziek wat harder. In de laatste minuut van de eerste helft werd ook nog de 0-5 gemaakt. Deze kwam op naam van Lisette die de verdediging en keepster uitspeelde. Na rust konden de dames van Niekerk nog een eretreffer maken, wat tevens ook het laatste doelpunt van deze wedstrijd was. Na het eindsignaal barstte het gejuich los: gelach, gejuich, tranen van blijdschap, knuffels, fakkels, toeters en natuurlijk champagne.