DTL verliest terecht in Hoogeveen

Nieuws

HANTUM – Korfbalvereniging DTL speelde één van haar laatste uitwedstrijden dit seizoen in Hoogeveen tegen Thrianta. DTL begon zwak aan de wedstrijd en was zelf niet scherp in de afronding. Thrianta daarentegen wel en kwam hierdoor gemakkelijk op een 4-0 voorsprong. Hierna was het DTL dat met veel pijn en moeite het gat toch maximaal op 4 wist te houden. Tot de rust veranderde er vrij weinig aan dit spel beeld. Er werd gerust met de stand van 5 - 9.
Duidelijk was dat er in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moest worden. De overtuiging en wil om te willen was er niet bij de ploeg uit Hantum. In het begin van de tweede helft leek hier weinig aan te veranderen, het was weer Thrianta dat domineerde en DTL dat slechts kon volgen. Na een wissel aan de kant van DTL leek de ploeg toch nog wat op te veren. Er werd wat optimistischer gespeeld en de doelpunten begonnen te vallen. Dit was echter niet voldoende om nog dreigend te worden. Thrianta speelde de wedstrijd gedecideerd uit en won met 14 - 11.