Geen winst voor Zunobri

|
| Foto: |

ZUIDHORN – De dames van Zunobri A1 speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Nic./Alfa-College A1, waarbij zij voor het eerst voor de dag kwamen in hun nieuwe tenue, gesponsord door Henk Schultinga van Lukkien en Schultinga uit Zuidhorn. De dames zagen zich de eerste helft tegenover een sterke en fanatieke tegenstander staan die het ze moeilijk maakte. Pas na de rust wist Zunobri de korf voor het eerst te vinden. In Nic./Alfa-College moesten ze toch echt hun meerdere erkennen en helaas eindigde de wedstrijd dus in verlies.

Ook het eerste elftal verloor haar wedstrijd. Zij trad aan tegende koplopper in de 4e klasse B, DWA/Argo uit Winsum. Dit team nam al in de eerste helft de leiding en stond voor met een ruststand van 6-3. De tweede helft bleven ze uitlopen, het moraal van Zunobri was geknakt en DWA had vrijbaan. De eindstand was 20-6.