Goede start voor volleybalvereniging Voklubol

OLDEHOVE – Volleybalvereniging maakte een goede start van de competitie. De heren wonnen afgelopen donderdag met 1-3 de wedstrijd tegen DIO/OH. Dames 1 speelde hun uitwedstrijd tegen De Meeuwen 2. Een lastige tegenstander met geroutineerde spelers en jeugdspelers. Zowel de eerste als de tweede set keken de Olhoofsters tegen een achterstand aan, welke uiteindelijk omgebogen werd naar setwinst. In de derde en vierde set hadden de dames moeite met de verdediging in het achterveld. Beide sets werden verloren en zo werd de eerste wedstrijd direct een vijfsetter. Voklubol toonde zich sterker en won de set en daarmee ook met 2-3 de wedstrijd. Dames 2 speelde een leuke wedstrijd tegen het studententeam Donitas wat in een gelijke stand, 2-2, eindigde. Ook de jeugdteams hebben het erg goed gedaan. Meisjes B won na een spannende laatste set met 1-2 van Oranje Nassau. Mix C, een heel nieuw team, moest in de eerste set even wennen, maar won glansrijk met 0-3 van Memesa.

Dames 3 was afgelopen weekend nog vrij. Dit team is dringend op zoek naar nieuwe speelsters. Het is een gemengd team van jeugd en senioren. Ze spelen in de competitie in de vierde klasse en trainen op donderdagavond vanaf 19.30 uur. Wie mee wil spelen kan gerust eens langskomen of contact opnemen met iemand van het bestuur.