Harkemase Boys niet langs AZSV

geen categorie

Competitie

HARKEMA – Harkemase Boys heeft zaterdag voor eigen publiek niet kunnen winnen van het laaggeklasseerde AZSV uit Aalten. De ‘Boys’  kwam voor zeshonderd kijkers in de eerste helft zelfs op achterstand. Na een donderpreek in de rust van trainer Jan Vlap scoorde de thuisclub de 1-1 via Henny Bouius. De gastheren probeerden door te drukken, maar slaagden daar niet in. Aan de andere kant moest het alle zeilen bijzetten om AZSV van score af te houden. Het bleef dan ook bij het 1-1 gelijkspel. Harkemase Boys is door de puntendeling de aansluiting met de koplopers kwijtgeraakt en staat op een zesde plaats. Foto: PWfoto.nl / Harkemase Boys.
Beker
ASC’75 uitgeschakeld
AUGUSTINUSGA – ASC’75 ligt uit de beker. De ploeg uit Augustinusga en Surhuizum verloor van het uit de tweede klasse gedegradeerde Marum. Tot de eerste 45 minuten hielden de rood-witten keurig stand en bleef de score blanco. In de tweede helft vonden de Westerkwartierders vier keer het net: 0-4.