Buitenpost speelt weer gelijk, nu tegen Be Quick 1887

Afbeelding
Nieuws

BUITENPOST - Voor de derde maal op rij speelde Buitenpost 2-2. In Haren kwamen de Blauwkes via David Kazimier en Kian Visser twee keer op voorsprong tegen Be Quick 1887. In een wedstrijd die alle kanten op kon gaan maakte de thuisploeg steeds de gelijkmaker. Buitenposter doelman Kevin van der Meulen kreeg twee penalty’s te verwerken, één daarvan keerde hij.

Buitenpost startte goed in Haren. Het team had de eerste twintig minuten controle over de wedstrijd, zonder echt gevaarlijk te worden. Daarna werd Be Quick iets dreigender, maar kwamen de gasten tien minuten voor rust op voorsprong. Buitenpost had nog een kans op 1-3, maar Be Quick nam het initiatief weer over. Uiteindelijk viel een kwartier voor tijd na een goede aanval de 2-2 via Nagesh Amatsaleh. In de eindfase kon het nog beide kanten opvallen, maar werd er niet meer gescoord. “Het was vooral in de tweede helft een open wedstrijd met kansjes over en weer. Wij konden de bal niet vasthouden wat veel energie koste om die terug te veroveren”, aldus trainer Kevin Waalderbos. Het was het achtste gelijkspel voor Buitenpost. “Dat schiet niet op. Het betekent ook dat we moeilijk te verslaan zijn. Maar drie punten uit de laatste drie wedstrijden is te weinig. We moeten de wedstrijd weer eens over de streep trekken.” Dat moet dan zaterdag gebeuren tegen het sterke Rohda Raalte, de nummer vier. “We krijgen een reeks met lastige ploegen. Maar we kunnen van iedereen winnen, hebben we bewezen”, eindigde Waalderbos positief.

Opstelling Buitenpost: Kevin van der Meulen, Jort van der Meulen (63. Wim de Vries), Bernd Douma, Ron Janzen, Youri Sletering, David Kazimier, Noureddine Boutzamar (77. Edwin Schaafsma), Bas Verbree, Rolf Dijk (71. Willem de Boer), Jarno Westerhof (46. Kian Visser), Sam Wormmeester