OKO/BIES 1 pakt monsterzege

OPENDE - Zondag 15 november mocht OKO/BIES haar tweede competitiewedstrijd spelen tegen Korwi 1 uit Winschoten. Het 3e team nam eerder deze dag al de punten mee naar huis door met 8-22 te winnen van Spes 1. Het 2e ging helaas niet met de winst naar huis en verloor met 19-11 van Korwi 2.

Het vlaggenschip van OKO was vandaag in topvorm en liep in het eerste kwart van de wedstrijd al weg bij Korwi met een voorsprong van 0-7. Korwi wist het gat van de korf ook te vinden, maar het was OKO dat met een doelpunt van Martijn Hegge weer antwoord gaf, 1-8. De selectie verloor haar scherpte in de laatste fase van de eerste helft en Korwi wist de rust stand op 6-17 te zetten.

OKO/BIES 1 kon met deze voorsprong ontspannen maar scherp starten aan de tweede helft. Zij waren dan ook de ploeg die de score weer opende. De eindstand werd door een doorloopbal van Jarich-Jan Smit gezet op 10-31.

Volgende week zaterdag speelt OKO/BIES 1 thuis tegen Frigro 1 om 15.00 uur in de Veste.