OKO/BIES pakt belangrijke punten

OPENDE – Afgelopen zondag stonden er drie inhaalwedstrijden op het programma voor OKO/BIES. Voor het eerste en tweede team stond Koru op het programma en voor het derde team Hoogkerk. Het tweede team gaf het goede voorbeeld en won met 16-8 van Koru 2, en goed voorbeeld deed volgen want het eerste team hield de punten ook thuis. Voor het derde team was het een wat moeilijkere pot maar wisten toch 14-14 gelijk te spelen.
Het eerste team begon niet scherp aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan.
Jessica Klunder en debutante Rianne Snip wisten gelukkig het gaatje te dichten naar een 3-3. Beide ploegen wisten om en om te scoren, maar OKO trok voor rust aan het langste eind. De ploeg ging met een 9-6 voorsprong de kleedkamers in.
In tegenstelling tot de eerste helft was OKO nu wel scherp en waren het wederom Jessica Klunder en Rianne Snip die de doelpunten maakten.
Het vlaggenschip wist zijn voorsprong te behouden en ook pakten Martijn Hegge en Wiljan Snip hun kansjes mee. De wedstrijd kon vervolgens rustig uitgespeeld worden en er werd uiteindelijk een eindstand van 17-10 op het scorebord gezet.
Overige wedstrijden: Hoogkerk A2 - OKO/BIES A2: 21-9; Harkema 4 - OKO/BIES 4: 13-9; Sparta D1 - OKO/BIES D1: 2-12.